Ännu en passerande helg

.. men trivs man iaf någorlunda i sin vardag så kan ju det tillochmed vara en fördel! Eller om man jobbar helg så kanske gränslandet mellan helg och vardag saknas. ANYWAY, min var bra😅 sorry känner mig extremt filosofisk idag och ska försöka inte sväva ut, har pratat i gåtor hela dagen känns det som. Kanske borde rikta detta till att skriva en låt eller skriva något med substans i.. fan nu gör jag det igen! Min helg sa jag. Fredagen blev det musik med DNTR och vårat samarbete kommer bli FETT, första låten släpps redan i veckan and it will be party people👌

Här var innan fotografering inför denna release

Sen i lördags blev det att dra i spakarna och dja lite😉 gick jättebra och hade roligare än nånsin! Var kreativ och mixade verkligen, inte bara crossfade:a.. har en tendens att göra det 😅

Och här måste Sandra tryckt på film, haha pose like crrrrazy

Sen körde vi lite feel good Kapten röd😗

Och nu är vi klara med det!

Nu sitter jag på gålö, vilket är min favoritsöndagssyssla och väntar på föräldrar-mat. Framför ID-kanalen på tv as usual. Typ reality mordserier.

Boris är här också

Innan jag åkte försökte jag göra morot/spenat pudding men det blev morot/spenat-starksomfan-gröt

Sid stirrade som om jag vore en mästerkock som vanligt.. man får sånt kulinariskt självförtroende av dessa små girigbukar😂

Mer då…. ska redigera klart avsnittet idag och kasta ut ^^ kan ni gissa på bilden vad den är all about?😉

Ha en grym söndag, nu blir det soppa och barfota fötter i lantgräset 😗

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*