en bra morgon börjar alltid…

… med en riktigt bra promenad 🙂
 Denna dag tog vi oss till något vi hängde mycket på förr: vårsta naturreservat. Riktigt fint ställe och vi stötte till och med på en älg! Var alldeles för respektfull dock för att fota (läs:alldeles för rädd).
 
 Men det var skön höst i luften och tystnaden var inspirerande som vanligt

Grabbarna fann även som vanligt livsviktiga projekt att lukta in och rulla sig i. Det får dom göra, det är deras natur. Tycker inte man ska slita bort djuren bara för att man själv tycker det är äckligt. Vi har helt olika verkligheter och duschen finns ju alltid i värsta fall.

Sid på tal om lilla härliga sid…. en liten man med många ansikten.

Sen kom vi hem, jag har tvättat, ätit för mycket socker och gjort lite musik på det… petat lite i de olika projekten  som jag är involverad i, iallafall.
 Jag är lite tyst i huvudet med en hel del tankar som jag bara kan tänka när ingen annan hör eller ser.
Och så inspekterade jag min nya läppenna ifrån Isadora också. Vattenfast och den bästa jag haft, håller en hel arbetsdag. ”Praline” hette nyanesen.
 Suspekt form dock….. ;’-D Snuskis, vet allt vad du tänkte!

Men aa, that was it for now.
 Ha en bra dag :-*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*