en perfekt regnig dag

Alltså regning. Regnig, rengning? haha vilket ord att stava till. fastnade redan i titeln.
 Det var en sån dag igår.
Mysigt det är att vakna upp och ta en kopp kaffe till en sån dag. När man är ledig och inte har några planer, utan de närmsta planerna är ett bad och en till kopp kaffe 🙂 Love it!
 
 Även om vissa andra inte gjorde… hehe. Sid hatar regn, Boi älskar alla väder men INTE regnoverallen (även om den är jättebra skönt icke åtsittande tyg, de e nått mentalt dravel han håller på med). Men det är det som gäller när de är sånt här väder, orkar inte ha oljiga (av bilarna), grusiga och blöta vovvar i lägenheten.  Och det är inte bara för min skull, inbillar mig att det måste vara skönare (iaf efteråt)

 Och om Boi bara kunde fatta att det var tack vare den där ”dumma” overallen som endast hans söta lilla huvud tog stryk av regnet… ;p

Iallafall, lugn vart inte dagen. Eller jooo men inte sådär hemma lugn. Drog till Huddinge centrum och mötte Michael som är i Sverige till på onsdag, hjälpte honom med ett ärende och sen gick vi och fikade lite. Tog en caramelsojalatte, you just gotta en regning dag. Rengnig? Fuck that word :’D
 Shoppade även lite smink och tre par nya leggings, latplagget.

Sen kom min snutt och hämtade oss, vi åkte hem och åt en soppa jag hade låtit stå och småkoka i flera timmar (chili o tomat med morötter m.m) och kolla lite i musikprogrammen innan det var dags för honom att bege sig hem.
 That was that.

Saknar att skriva av mig.
Tror det är nära nu tills känslor ploppar upp här igen, dom har nämligen börjat komma ikapp även om det var ett tag sen nu som jag faktiskt yttrade något personligt. Är tacksam för det, det betyder någonting bra.
 Och där var lite av dom.
 Vi hörs :-*

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*