god kvällsupdate

… jag har typ tvångsyndrom.
Hehe schysst första mening men låt mig förklara: det låser sig att uppdatera här om jag har gjort mycket/tagit mycket bilder, förän jag kan sitta ned i luuuugn och ro och ladda upp dom. Det här måste ju vara en social media-skada efter alla dessa år? Det tror jag. Fruktansvärt. För vem bryr sig egentligen tänker jag? Sen tänker jag igen att jag inte får börja tänka sådär för att då kommer det snabbt gå utför innan drömmar och större ambitioner har hamnat under isen.
 Får bli bättre på att direktuppdatera men då borde jag blogga på en större portal bland andra… skaffade ju ett konto på nouw men la ned det direkt, kändes som att man hamna i ett hav bland massa fiskar… här är ju jag den enda fisken ^^  Och ja, det känns verkligen ibland. Ingen att tävla emot på topplistor m.m… njaaa vi får se perfektinas.com kanske blir nånting.se/perfektina… boring? SKITSAMMA lets move on :’-D

 Idag har jag varit ledig. Sorterat, lekt med hundar, bakat, lagat mat, laddat kaffebryggare, förberett inför morgondagen då det är jobb igen m.m, m.m, m.m… jag var så chockad när jag började jobba hur någon någonsin orkar med att jobba OCH städa typ? Alltså för mig var en sak per dag nog innan min energi var slut.
 Men nu förstår jag att även energi är en muskel man måste träna upp. Nu kan jag börja dagen med att ha tvättstuga, träna, sen jobba, sen komma hem och städa, göra lite musik och hitta på nått annat kreativt utan att bli helt utmattad.
 No biggie liksom!
Hursom så har jag bakat kokosbollar nu ikväll, ska snart ge mig på att baka en vegansk chiliost.
 Och angående lilla Sid… jag önskar att jag kunde säga att han bara fick nosa på pärlsockerresterna och sen var det bra men nja… äh han har gått ned så mycket i vikt så nu e han ju bara normaltjock, så det kändes ok ;-p Inte så noga. Kan hundar få sockerkick?
 

Sen tidigare idag gjorde jag en omsorgsfullt långkokande tomatsås med ”färs” av finhackade champinjoner. I var det självklart rikligt med chili och sen min lilla hemliga vinnare: ett stänk kanel.
 Största ingrediensen är kärlek, som jag brukar säga till min kille med ett riktigt grekiskt mormorsleende. Näst intill att jag nyper honom i kinden samtidigt som jag säger det. Idag erkände han motvilligt att matlagningen är en stor del av hans kärlek till mig och varför han ej dumpar mig i bråkiga stunder. God, I love it. Vilken komplimang hörrudu!
 
Och ibland får man dra på, mina arbetsdagar ser ofta såhär ut 😉  Formen börjar ta sig men jag ger mig inte förän jag kan ha höga byxor utan att ha en enda utbuktning vid magen. Bryr mig inte om du tycker jag är för smal eller resonerar fel, för att det är inte du som bestämmer över min kropp, så dont even bother att kommentera det!


Mamma ringde även idag och vi babbla lite, sen vart hon lite besviken över att Boi inte hade uppdaterat sin insta på länge (@japaneseboii), så han uppdaterade genast med en bild ifrån vår senaste prommis 🙂

Sen då, ska vi prata om helgen eller?
 Tror fan jag har gjort det i ett tidigare inlägg? Ah juste de var förra haha… JO men jag träffade Sandra, vi gick och tog några öl på Charles Dickens där min vän Emiliano var DJ för kvällen och eventuellt kommer fortsätta vara framöver, måste fråga honom!

 Jag såg ut såhär…. 🙂 Först hade jag typ lite causal marinblå/beige aktiga kläder men sen råkade perfect illusion med lady gaga komma på så då dansades det fram andra, lite mer anspråksfullt…! Jag är ganska påverkad av musik och svänger snabbt i mina känslor.


Gosh de bästa jag gjort är att skaffa en sån där bluetoothkontroll till telefonen ^^ Fucking love it. Äntligen slipper jag tänka ”aja, jag som va så fin men ingen som kan fota så skitsamma” för nu är kraften i mina händer i en liten söt kontroll med tillhörande stativ. Happy!

 Shit nu ska jag checka ut och förbereda inför morgondagens jobb,har lite kvar att göra innan jag kan sova ^^
 Pussssssssss ha en bra kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*